Algemeen

Joni Sarens traint onze U5

Joni Sarens zal komend seizoen onze jongste spelertjes onder zijn hoede nemen. Joni zal jongens en meisjes geboren in 2013 tien weken lang de basis van het voetbal op een speelse manier bijbrengen. Er zal vooral aandacht besteed worden aan de coördinatie (oog-hand, oog-voet).

De trainingen van de U5 bestaan uit twee keer tien trainingen (tien voor nieuwjaar en tien erna) en beginnen op woensdag 6 september. Er wordt elke week getraind van 16.30 tot 17.30 op het kunstgrasterrein aan de sporthal van Sint-Gillis.

Kostprijs bedraagt 35 euro per reeks van 10 trainingen (t-shirt inbegrepen). Het inschrijvingsgeld kan overgeschreven worden op het rekeningnummer BE05 0689 0713 9175 met vermelding ‘U5 – NAAM SPELER’.

Vanaf januari 2018 zijn ook spelers geboren in 2014 welkom.

Wie interesse heeft, kan inschrijven via onderstaand formulier.