Clubnieuws

Praktische info rond de start van het seizoen

We beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen op zaterdag 29 juli met een Kick-Off-evenement. We rekenen op de aanwezigheid van alle aangesloten spelers (behalve diegene die op vakantie zijn natuurlijk). Ook wie nog niet is aangesloten is die dag uiteraard van harte welkom.  Inschrijven kan op deze pagina.

We beginnen aan de trainingen op maandag 31 juli.  Een overzicht van wie wanneer traint, vindt u op deze pagina. De competitie begint tijdens het eerste weekend van september, maar een aantal van onze ploegen speelt in de loop van augustus al één of meerdere voorbereidingstornooien.

Het lidgeld voor het seizoen 2017-2018 bedraagt 130 euro voor U6 en 180 euro voor U7 tot en met U17. Een overzicht van wat er in het lidgeld is inbegrepen, vindt u hier terug. U kan het lidgeld betalen door overschrijving op het rekeningnummer BE05 0689 0713 9175 met vermelding ‘LIDGELD 2017 – NAAM SPELER’.

Omdat we als club graag over de meest recente en volledige informatie willen beschikken over spelers en ouders, willen we vragen dat IEDEREEN onze digitale infofiche nauwkeurig en zo volledig mogelijk invult.

Vragen of opmerkingen? Contacteer ons via info@jongsintgillis.be