Algemeen,  Clubnieuws

Info voor volgend seizoen

De voorbije weken hebben we alle puzzelstukjes voor volgend seizoen samengelegd. Het resultaat daarvan is een kleine brochure waarin u de belangrijkste informatie voor volgend seizoen kan terugvinden. U kan de brochure op deze pagina bekijken. Wie de brochure wil downloaden, dan kan op deze link.

We geven jullie hier graag ook al mee dat de TRAININGEN voor U6 tot en met U15 beginnen op woensdag 1 of donderdag 2 augustus. Onze U5 starten begin september.

Er zijn op dit moment drie zaken waarvoor we in het bijzonder aandacht vragen:

  • Het lidgeld: gelieve het lidgeld zo snel mogelijk te betalen. Alle info daaromtrent vindt u op deze pagina.
  • De infofiche: om in orde te zijn met de Europese privacyrichtlijnen moeten we voortaan van iedereen toestemming hebben om foto’s te nemen of te publiceren. Omdat we ook van de gelegenheid willen profiteren om onze contactgegevens een update te geven, willen we vragen dat IEDEREEN onze infofiche nogmaals invult.
  • Er zijn nieuwe Facebookgroepjes voor volgend seizoen. De adressen daarvan vindt u hier.