Algemeen,  Clubnieuws

Toon Jong Sint-Gillis op je school

Op woensdag 19 september 2018 vindt de 7de editie plaats van de actie ‘Toon je sportclub @ school’. Deze actie kadert in de maand van de sportclub. De sportfederaties Sport Vlaanderen, SVS, ISB en VSF roepen opnieuw alle leerlingen op om in de outfit van hun sportclub naar school te komen.

Als Jong Sint-Gillis kunnen wij die oproep alleen maar onderschrijven en dus roepen we al onze leden op om woensdag 19 september in hun trainingspak en/of t-shirt van Jong Sint-Gillis naar school te gaan. In de HeHA-school wordt de actie gehouden op woensdag 26 september.

Vergeet niet om een foto van jezelf met boekentas én in clubtenue door te sturen naar info@jongsintgillis.be, zodat we alle foto’s netjes kunnen samenbrengen in een album op onze Facebookpagina.