Clubnieuws

Uitbreiding sportcomplex dringt zich op

Het was gisterenmiddag weer ‘bakske vol’ op het kunstgrasterrein tijdens onze training.

Het sportcomplex in Sint-Gillis is dringend toe aan uitbreiding in de vorm van extra velden, extra kleedkamers en extra parkeermogelijkheden (ook voor fietsers!) om de verschillende clubs (voetbal, rugby, hockey, atletiek, handbal, gevechtssporten, dans, turnen,…) die er nu actief zijn de ruimte te geven om verder te blijven groeien én om ruimte te creeëren voor nieuwe clubs.

Samen met alle andere clubs die actief zijn op het sportcentrum hopen we dat de nieuwe beleidsploeg van onze stad snel en concreet werk maakt van de bestaande uitbreidingsplannen van het sportcomplex!

Er komen de komende jaren tientallen nieuwe, jonge gezinnen bij in onze gemeente, die uiteraard ook allemaal hun kinderen dichtbij huis willen laten sporten in een moderne en aantrekkelijke infrastructuur.