Clubnieuws

Data voetbalspeeltuin voorjaar

Net als voor nieuwjaar organiseren we ook in het nieuwe jaar een voetbalspeeltuin voor spelertjes geboren in 2013. Alle plaatsjes zijn helaas al ingenomen. Onze U5 zullen wekelijks een uurtje trainen op woensdag tussen 16.30 en 17.30 uur op het kunstgras.

DATA TRAININGEN

31 januari – 7 februari – 21 februari – 28 februari – 7 maart – 14 maart – 21 maart – 28 maart – 18 april – 25 april

KOSTPRIJS

Kostprijs bedraagt 35 euro per reeks van 10 trainingen (t-shirt inbegrepen). Het inschrijvingsgeld kan overgeschreven worden op het rekeningnummer BE05 0689 0713 9175 met vermelding ‘U5 – NAAM SPELER’.

AANSLUITING BIJ DE VOETBALBOND

Na afloop van de eerste training kan u uw zoon of dochter officieel aansluiten bij onze club en bij de Belgische voetbalbond. Dit gebeurt digitaal. Om aan te sluiten hebben we volgende zaken nodig:  e-ID van één van de ouders (+ pincode) en de Kids-ID van de speler.

INFOFICHE

Omdat we als club graag over de meest recente en volledige informatie willen beschikken over spelers en ouders, vragen we dat iedereen onze digitale spelersfiche nauwkeurig invult.