Algemeen,  Clubnieuws

Voetbalplezier voor meisjes tussen 4 en 8 jaar oud met Disney

Onze club neemt dit jaar ook deel aan Disney Playmakers, een programma van de Europese voetbalbond UEFA en Disney om voor meer instroom van jonge meisjes in het voetbal te zorgen.

Meisjes tussen 5 en 8 jaar oud kunnen hun eerste stappen in de voetbalwereld zetten tijdens trainingen die opgebouwd zijn rond een Disney-film.

Dit jaar werd gekozen voor Vaiana, een film met een zeer sterke vrouwelijke hoofdrol. Tijdens de trainingen kunnen de meisjes spelenderwijs verschillende scènes naspelen of in de huid van hun favoriete personage kruipen. Zo leren ze niet enkel nieuwe voetbalvaardigheden kennen, maar maken ze ook nieuwe vriendinnen en krijgt het zelfvertrouwen een flinke boost!

Ons Playmakers start op woensdag 8 september, telkens van 15u30 tot 16u15. Gedurende acht weken zullen we meisjes geboren tussen 1 januari 2012 en 1 januari 2018 al voetballend onderdompelen in de wereld van Vaiana.

Deelname aan de Playmakers-sessies is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Om verzekeringsredenen verloopt de inschrijving via deze pagina op de site van Voetbal Vlaanderen.

Begin september ontvangen de deelnemers van ons alle info.