Algemeen,  Clubnieuws

Quarantraining, dag 36: Mikken

Tot halfweg mei bieden we volgens themadagen elke dag een oefening aan. Op maandag dagen Mats en Gus jullie uit om beter te leren mikken.

De opdracht van vandaag: schiet de bal tegen de muur en probeer de bal aan te nemen, hoe harder je schiet, hoe moeilijker het is de bal te controleren. Met twee: de ene schiet de bal tegen de muur, de andere controleert de bal. Of: de ene gooit de bal naar de andere die de bal controleert.

 

Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de oefening uitvoert. Het hoeft zeker niet perfect te zijn, maar oefenen zorgt ervoor dat je beter wordt! Vervolgens stuur je de video op naar ons: post hem in de Whatsappgroep, mail hem naar info@jongsintgillis.be of deel hem op Instagram met de hashtags #jongsintgillis en #quarantraining

Vergeet ook niet elke dag een vijftal minuten te jongleren met of zonder de senseball.